16.15


tisdag

är hos magnus och hanna nu vart här hela dagen, gått på stan även men hittade ingenting:) vi åt för ett tagsen men hanna och jag vart så sugen på pannkakor så nu ställer sig hanna och gör de åt oss hheeh.. klockan 7 får jag skjuts till elin och kollar på top model sverige där :)

00.00

så skönt med lov, kan vara uppe huuur länge som helst utan att tänka på om jag kommer orka upp imorgon. ska vara upe extra nu bara därför haha! har precis kollat klart på dolphin tale, trodde den skulle vara bättre mer äventyr film typ, men va bra ändå:) nu tänkte jag slå på harry potter hehe

dolphin tale

sätter på en väldigt bra film, eller jag har inte sett den,
men den verkar bra och elin säger att den är de så!

måndag

ska städa mitt rum nu, göra i ordning allt. allt är i en enda röra nu som det brukar se ut då. men nu ska jag försöka göra fint här inne å och inte bara städa! sen ska jag försöka få tag på nicole för jag vill träna.

var på köpis igår och köpte 2 tröjor ju

kanske inte så fin till byxorna men haha

sweetfatsos

köpt godis nu ska vi kika massa filmer, börjar med shreek..

20.01

är hos elin inne i stan nu, sitter på hennes golv och har ont i arsle medans hon bäddar sängen:)
vi ska kolla på sunes jul när hon är klar och kanske möta upp asta! det blir väl våran söndags kväll de

söndag

ska iväg till köpis snart men elin och kika lite ska köpa ett linne ifrån bikbok som är jättefint.
så himla fint väder ute, så vi åker till stan efteråt och kanske tar en fika och kikar runt där med!

jag saknar sommaren jättemyckeeet.. sommaren 2012 im waiting for yoou

fredag

åkte hem efter skolan var tvungen , min mobil höll på och dö och glömde laddaren hemma!
men ska snart åka in, hanna och jag hann inte fika så åker till magnus och hanna direkt så käkar vi tacos istället hos dom sen drar iväg på disco bowling haha har aldrig vart på de så kommer nog va as kul! så äre loooov <3

21.55

har precis tagit mig ett bad efter träningen! nu ska jag ta fil och kolla på big brother, antingen sover jag efteråt eller sätter på en fillm. imorgon är det helg och looov faaAAn va skönt.

direkt efter skolan ska jag möta upp hanna och ta en fika och gå på stan! senare möta upp magnus och elin och gå och äta och bowla kommer bli hur mysigt som helst.

23.05

tänkte ladda ner en film nu eftersom man har sovmorgon imorgon.. är hungrig, kanske mest sugen. vill ha ett fet glas oboy. men nej ska hålla mig, hostar ihjäl mig nu å. börjar bli sjuuk såhär till lovet och helgen. har träningsverk i magen så jag tror jag ska dööö för de gör så ont när jag hostar. orkar inte.
skulle inte sitta fel nu elle

21.30

kommit hem nu från träningen. gick väldigt bra idag! var ute med moa en snabbis å.
ska ta ett bad nu sen ska jag ge engelskan en chans!

jag hatar mitt jävla liv just nu. ska ha två PROV imorgon, engelska och no. och jag fattar ingenting har suttit och försökt fatta, läst och läst MEN FATTAR INTE. slängde ihop bokjäveln, ger upp, jag orkar inte anstränga mig i nåt jag inte kan. skiter i det, åker och tränat istället. nu kommer ni tycka att jag är dum i huvudet och får skylla mig själv, men de får jag åå.
jag hatar engelska nu.
dra åt helvete jävla bokjävel vill inte ha nåt med dig å göraaa

he lives in you, he lives in me

♥ världens mysigaste låt

18.02

har varit och tränat, smällt i mig en semla så ska ut och gå nu passar på att ta moa med mig!
här är linnet jag köpte

tisdag

ligger och kollar på lejonkungen , lite mysigt då. ska snart göra upp ett bad också. blev hemma idag från skolan för hade no prov som jag inte ens kan och ska till doktorn om ett tag så!
sööööt

21.49

har vart och solat och även tränat , så himla skönt! elin och jag var upp på köpis idag efter skolan köpte mitt älskade linne nu som jag länge har kollat på, kan visa imorgon!  nu ska jag ta fil och flingor och kolla big brother.

lördag

sitter i sängen och försöker övertala elin att komma hit, även att gå på en gång i phuket..
men låter som att det blir hemmakväll med bastning, chips och melodifestivalen och att elin kommer. jag som ville på bio!
aja, som sagt sitter i sängen fast jag har världens flottigaste hår, för har gnussat i ricinolja i hårbotten och olivolja i resten av håret, ska ha det tills ikväll när vi bastar! luktar skit om håret nu haha.

fredag

var in till stan med asta efter skolan och köpte en present till nicole! blev lite sent, eftersom hon fyllde i söndags, menmen:) ska kolla på the voice med mamma nu! sen tar jag bussen till emma och kollar på film med godis, sen på måndag och framåt bllir det hårdträning och nyttigt.

nyduschad och uttråkad eftert 10 bilder för man vet inte vad man ska göra för grimas haha

torsdag


imorgon är det fredag äntligen! den här veckan har gått sjukt fort. har inget planerat för helgen som är skönt, får se om något dyker upp:) men blir väl en plugghelg antar jag.. lär ta hem massa arbeten, ligger efter i matten och vi har matteprov snart, och måste läsa ut frankestein boken till romantiken som jag inte ens har börjat på, och göra en författar presentation med , så har vi engelska prov på onsdag OCH en jävla so uppgift. går bra för mig nu känns de som:)


nu ska jag lägga mig i sängen och läsa den där jävla boken.. godnatt(:


bebis

onsdag

har åkt pulka idag med skolan, eller ja typ 8 pers från våran klass bara haha. kul som fan men jobbigt att gå upp för backen! tänkte träna med det sket sig, så nu är jag hos pappa. tänkte kika på en film nu och ladda min mobil som har 9% men självklart har jag glömt laddaren hemma..


kikade egenom bilderna så hittade några gamlisar:D






inge slitet hår eller;P


23.05

har tänkt en hel del, att ändra mina gymnasieval i april. första handsvalet till naturbruk djurpark i norrköping eftersom den linjen bara finns där. men jag vet inte om jag vågar, vill inte lämna allt. men en bra start att börja om på nytt.. alltså hela min dröm är där , har alltid velat hålla på med sånt där. men får se om jag ens kommer in först
ska kolla på en film nu och ta en macka och oboy sen försöka sova så säger godnatt nu

tisdag

kom precis in, har vart hos skalk hela dagen. eftorsom vi inte har någon att dela alla hjärtansdag med så, så gör vi det bästa av sitaunen och delar den med varandra även fast vi inte är ett par haha! så hon fick bli min valentin. hahah nerå, nej men vi har ätit tacos, kollat på oc och ätit mjölk med kladdballerina så det har varit myysig.. fick även massage av monika! sjukt skönt.

godnatt

har lagt mig i sängen efter ett varmt bad med macka och kräm. har laddat net sinbad som jag ska se nu, har inte sett den på flera år. har länge tänkt att se den men aldrig blivit av , så nuså =)




waiting for forever

sätter mig och kollar på waiting for forever lite såhär innan nicole och jag drar iväg och tränar.
skulle vela börja träna något annat också, känns så tråkigt att gå till gymmet hela tiden
'
min linje fanns bara i norrköping ocksåå åå blir så jävla arg. naturbruk med inriktning djurpark.
nu blev det djurvård istället men aja funkar väl det med. skulle va lite roligare att gå djurpark inriktning

söndag

hade de kul igår! åkte hem till nicole och sov. väcktes lite snabbt av simone och micke imorse och fick frukost på sängen eftersom nicole fyller år idag,så har man ätit tårta idag å hehe. vi har sovit hela dagen, fyfan hur vi mådde.
´
käkade kebab nyss + pizza blanadade haha.. nu ska vi duscha och kolla på en film.

lördag

har äntligen fixat oss färdigt, dom är nog dom drygaste som finns haha.
nu drar vi till fredrika iallafall och förfestar där kommer nog bli askul!

god morgon

vaknade för en timme sen, vilket som är jätteskönt för ag sover alltid till halv 2 typ. nicole och jag ska till köpis nu och kika lite. vi hörs mer ikväll har inte så mycket att säga 


23.34

kom precis in efter att ha åkt pulka, eller kanske rättare sagt påse.. är alldeles blöt i arsle nu haha.
nu ligger vi i sängen och väntar på oscar så ska vi till statoil och köpa chips och kolla på någon film.

Fredag

vaknade hos nicole imorse och vi var så sugna på thaimat så vi klädde på oss och tog med hundarna och köpte det. var hos farmor nyss med magnus och hanna och åt farmors goda lasagne hihi! kom precis till nicole så snart ska vi ut och åka pulka med josefine och adam.

helg!

nu äre helg hhihi! fan vad skööönt. nationella gick ganska bra idag. tror jag. det kändes rätt så bra hehe!, men vi får se. det förra nationella gick väldigt bra för mig sa hoa för han hade rättat mitt så det känns asskönt!

tänkte gå ut med moa på en lång prommis men så sa mamma att det var jättekallt ute. så drar till gymmet med nicole istället, nu jävlar ska vi vara där läänge. har ätit en massa godis, har dåligt samvete för de, så nu jävlar hehe

torsdag

sitter i skolan fortfarande, nästan allihopa gick hem typ 11 , ska sitta kvar till halv 4 ja. dom som inte var med på dansen får sitta kvar, känns förjävligt eftersom jag hade halsfluss då. är glad som fan över att det är som fredag idag! ledig imorgon :D

men ska göra lite nytta nu och fortsätta med mitt fördjupsnings arbete om anastasia:)




natti!

är skitglad nu! haha.. MEN humöret går lite ner så fort jag tänker på nationella provet vi har imorgon haha..  ska snart lägga mig, lär duscha imorgon innan skolan så lär upp lite tidigare än vanligt orkar inte gå in i duschen nu.
har köpt mig en redig godispåse nu iallafall och en läsk hehe.

wiiiho!!

gick till magnus och hanna och tänkte kolla på film ju.. men blev så att vi kollade på resor istället! så i augusti åker vi 4 till aiya napa , tar sista minuten , tänkte boka nu först, men blir mycket billigare om vi bokar senare.. allt är bestämt, det är som att vi har bokat. kommer bli såå jääävla nice!:D:D är bara att börja spara nu de!





onsdag

har precis tränat så är hos elin i stun nu:) ska iväg till magnus och hanna nu och kika film! ska även köpa lite godis på vägen till nationella imorgon, ska liksom sitta i 3 timmar och skriva så :)

måndag

har vart och tränat precis, gick bättre idag än igår haha! är hemma hos mig nu och ska packa ner lite saker, sover hos nicole inatt å hehe. vi är en aning hungriga nu men vi ska äta hamburgare och bara sallad när vi kommer hem, sen kika någon film

nationella gick väl sådär idag, trodde att det skulle gå dåligare faktiskt!

mys med nicole

var inte bästa träningsdagen idag elle.. vi tränade 20 min om inte mindre, köpte donken efteråt (inte ett meal) och även godis som vi ska ha till nationella imorgon. men vi ska ta om allt imorgon och köra riktigt hårt haha!

följde med nicole hem ska sova här, nu ska vi kolla på någon film
och smaka lite av godiset vi köpte haha ;D
godnatt från oss

måndag

blev lite sovmorgon för mig imorse, stängde av väckarklockan, hehe..
men jäävligt skönt vare! imorgon är det nationella prov i svenska å, kommer gå åt helvete för mig känns det som, men ska iallafall göra de bästa så får man se hur det blir ut av de sen.. ska göra en snitzel nu sen åka och träna med nicole!


var upp på köpis med mamma som jag sa igår, köpte en jacka då eftersom hanna tog tillbaka sin
finns väl finare men den duger:)

godnatti

ligger i sängen med moa, jag lyssnar på musik och moa sover. ska försöka sova snart, så man kommer upp imorgon! måste till syv och beställa en tid där. hanna har tagit min vinterjacka, för det var hennes egentligen , så har ingen vinterjacka nu ska upp och köpa en imorgon första bäta bara, sen äääntligen träna :)



söndag

orkar inte dela blogg längre hehe,, eller orkar kanske inte är rätt ord men..
började iallafall på nytt tog bort alla gamla inlägg, känns lite bättre att gö såå.





RSS 2.0